За нас

Специализираното издание е първото и единствено по рода си на темата “Строителни изолации и системи”.  Позиционирано е в полза на хората, които търсят професионално подбрана информация от бранша. Представени са професионални статии и актуални новини.

Фирмите и продуктите от бранша са представени чрез каталози и професионални статии, представящи актуалните тенденции в бранша, както и актуалните новини, свързани с темите в изданието.

В раздел Детайли посетителите могат да изтеглят архитектурни детайли за много конструктивни решения на сградните елементи в DWG и PDF формат, разделени по категории и в съответствие с най-новите строителни изисквания към сградните конструкции.

Посетителите на изданието са специалисти от бранша и потребители, които търсят решение на въпросите за постигането на оптимална енергийна ефективност и минимизиране на изразходваната енергия. Те се интересуват от конкретни теми във връзка с предстоящи ремонти, като търсят конкретни статии и коментари за предлаганите категории продукти.

На страниците на специализираното издание за строителни изолации и системи в България посетителите могат да получат подробна информация за всичко, свързано с: топлоизолация, звукоизолация или хидроизолация, боя, мазилка, лепило, грунд; за подходящи лакове, латекси, уплътнители, фугиращи смеси, антикорозионни покрития и подови настилки.

Целите на издателите са да популяризират браншовата дейност, да улеснят потребителите в избора им на изолация и в партньорство с браншовите организации да информират за новости, добри и лоши практики в бранша.

Издателството се стреми да спомогне за повишаване нивото на информираност сред потребителите и търговците на строителни изолации и системи в България.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!