Наименования на марките на

ICOPAL GROUP предлага решения за плоски и скатни покриви, фундаменти и инженерни съоръжения, както и хидроизолационни системи с фокус върху битумните мембрани.
Научете повече
Покривна система от БМИ БРАМАК-тук всичко пасва перфектно!
Научете повече

ИМАМЕ ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ

ИМАМЕ ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ

BMI България предлага интелигентни и иновативни решения за скатни и плоски покривни системи . Десетилетията опит, качеството на продуктите и услугите, които предоставяме на нaшите клиeнти и партньори е висш приоритет за нас. Ние удовлетворяваме най-високите изисквания на клиентите и гарантираме за това с доброто си име.

Предоставяме покривни решения и хидроизолационни системи, създадени да променят начина, по който хората живеят и работят. Работим с мисъл за архитектите, строителите и собствениците на домове, подкрепяйки ги в различните етапи от реализацията на един проект. Нашият екип от професионалисти и експерти съдейства на клиента на всеки един етап от реализацията на един покрив, съобразявайки се с дизайна и проектирането, техническите характеристики на обекта и системата, която най-добре би паснала на всеки покрив. Нашите покривни решения гарантират функционалността на всяка сграда, подчертават красотата й и повишават жизнения стандарт на обитателите й.

BMI България е част от BMI Group, най-голямата група за покривни и хидроизолационни решения в Европа, със значително присъствие в Азия и Африка. Ние обединяваме някои от най-големите и утвърдени имена в индустрията като Bramac, Braas, Monier и Icopal.

ИМАМЕ ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ ПОКРИВ

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Брамак ПС ЕООД/Икопал България ЕООД

Централно управление

2100 гр. Елин Пелин, Подбалкански път

+359 725 680 31

bmibulgaria@bmigroup.com

Свържете се с нас

BMI-много повече от покрив

Добре дошли в света на Брамак !

Представете си бизнес, в който всеки служител има възможността да бъде най-добрата версия на себе си; в който и служителите, и клиентите са постоянно вдъхновени от това, което правят, в който никога не спираме да подобряваме своите продукти, системи и решения, и в който всички ние сме свързани в едно цяло. Това сме ние - екипът на BMI Bramac/Icopal България. Винаги на разположение, готови да съдействаме и отдадени на клиентите и партньорите си. Благодарим ви за доверието!

Добре дошли в света на Брамак !

15 години застраховка - ПОДАРЪК

Регистрирай своята покупка и се възползвайте от нашия подарък - застраховка на покрива, при това не за една, а за цели 15 години

Научи Повече
15 години застраховка - ПОДАРЪК