Търсене
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини за строителни изолации и системи
НОВИНИ

  12345678910, ...  612

ArmormatАрмормат получи поредно признание за своите продукти

Една от водещите компании в предлагането на покривни и хидроизолационни системи и материали Армормат, стартира доставките на битумните керемиди за реконструкцията на к-кс Катарино

Застой на цените на жилищата в София

Колебанията в стойностите по квартали са в рамките на 2-3% в сравнение с края на 2016 година. С над 2% поскъпват апартаментите в общо 5 столични квартала – “Суха река”, “Света Троица”, “Люлин”, “Красно село” и “Манастирски ливади”.

Проучват кои сгради са по-опасни и по-неустойчиви при земетресение

Националният институт по геофизика, геодезия и география при БАН разработва методика за анализ, оценка и картографиране на сеизмичния риск на територията на България. Методиката се разработва по проект на МРРБ.

Протест срещу небостъргач в столичния квартал ”Стрелбище”

Жители на столичния квартал "Стрелбище" излизат тази вечер на протест срещу намерението за изграждане на 43-етажен небостъргач в градинка в района. Става дума за градинката зад спирката на автобус 76 на бул. "П.Тодоров" след кръстовището с бул. "България"

В Унгария ще строят пееща магистрала

Консорциум с участието на австрийския концерн Strabag ще реконструира 20-километров участък от унгарската магистрала R67, по който пътната настилка буквално ще пее. За целта ще бъде използвано специално покритие, което издава звуци при движение с определе

Започват ремонти по "Графа" и "Цар Борис III”

Цялостна реконструкция ще се извърши по бул. „Цар Борис III” и по ул. „Граф Игнатиев“, съобщи зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев. Реконструкцията ще включва всички аспекти на транспортната инфраструктура.

Внимание! 2000 фалшиви обяви за наем на ден в интернет

Измамниците дерат жертвите с по три вноски накуп, след което изчезват заедно с обявата.

DecoraМозаечна мазилка Decora с нов обликик и същото високо качество

Теразид уведомява своите клиенти и партньори за новия облик на един от своите топ продукти - мозаечната мазилка "Decora".

  12345678910, ...  612