Търсене
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини за строителни изолации и системи
НОВИНИ

  12345678910, ...  598

SemmelrockЗемелрок Щайн унд Дизайн ЕООД Ви кани на обучителен семинар

Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД има удоволствието да представи на вниманието на всички ландшафтни архитекти целодневен обучителен семинар на тема:

В рамките на седмица ще бъде изпълнена хидроизолацията на жилищната сграда в Мездра, в която се появи теч при изпълнение на дейности по саниране

Имаме уверение от страна на строителя, че в рамките на една седмица ще бъде изпълнена хидроизолацията на покрива, с което ще се преустановят течовете. Това каза заместник-министър Малина Крумова след извършване на проверка.

Jens_ThierfelderXella България инвестира близо 1 млн. в завода си в Добрич

Lone Star, САЩ е новият собственик на Xella Group. Xella България продължава своето успешно развитие. Именно поради тази причина ние планираме да инвестираме близо 1 млн. лв. в завода ни в Добрич.“, това заяви г-н Йенс Тиерфелдер

В Хонконг предпочитат наножилища (СНИМКИ)

Близо половината (41%) от предлаганите за продажба жилища в Хонконг са с площ под 40 кв.м. Все по-популярни са т.нар. наножилища. Големината им не превишава 19 кв.м.

Тринайсети конкурс за курсов проект с Баумит топлоизолационна система в УАСГ

За тринайсети път Баумит България, съвместно с катедра “Строителни материали и изолации”, проведе конкурс за изготвяне на курсов проект по топлоизолиране на сгради за студентите от трети курс по специалността “Строителство на сгради и съоръжения”.

Изкоп за нов блок събори къща на ”Гладстон” в Бургас

Изкоп за нова кооперация събори стара къща на ул.”Уилям Гладстон”16 в Бургас. При извършването на изкопа една от стените на къщата е паднала от вибрациите, а цялата конструкция се е наклонила.

Площад ”Св. Неделя” ще бъде пешеходен

Искаме да върнем площада на хората като направим пешеходна връзка на бул."Витоша" с площад "Света Неделя" по ул. "Съборна" към Градската градина, каза главният архитект. Той посочи, че трамваите ще останат, защото не пречат на придвижването.

Арх. Здравков: Има няколко места за небостъргачи в София

Работим за промяна на нормативната уредба, за затваряне на вратичките в законите и дефиниране на местата, където искаме да се изгради бъдещото сити, главният архитект на София Здравко Здравков.

  12345678910, ...  598