Търсене
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини за строителни изолации и системи
НОВИНИ

  12345678910, ...  628

Групата Вопфингер придобива 27 фирми в 14 държави, както и пълните права на марките „Baumit“ и „KEMA“

Всички седалища на фирмите и техните части, както и правата върху марките Baumit и Kema, които са свързани с Витерсдорфер и Пегау Баущофе ГмбХ преминават към Баумит Бетайлигунген ГмбХ.

Pernik15-етажен реновиран блок бе открит днес в Перник

Реновираният 15-етажен блок 58 е финансиран с 1 211 301,52 лв. от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Sveta SofiaУдължиха с 2 години срока за изпълнението на „Ваканционно-развлекателен комплекс Св. София“

Предвижда се комплексът да бъде изграден в землищата на с. Равно поле и с. Мусачево, община Елин Пелин, Софийска област.

BankyaЩе строят хотел зад банята в Банкя

Пенсионният фонд "Алианц България" ще плати почти 10 млн. лева, за да може да построи хотел зад сграда на минералната баня в "Банкя".

Без търг "Галчев" ще изгради системата за сигурност в НДК!

Строителната фирма "Галчев инженеринг", която ремонтира сградата на НДК за 17 млн. лева, ще получи и 12 млн. лв., за да постави и единна система за сигурност в сградата.

roadБоядисват асфалта в бяло срещу глобалното затопляне

Слой бяла боя върху пътищата срещу глобалното затопляне. Това е технология, която се възприема сериозно от експерти в областта на екологията и даже я изпитват в Лос Анджелис.

Baumit Броени дни остават до финала на “Фасада на сезона – Лято 2017”

Финалът на етапа наближава и при нашите фасади става все по-горещо. След няколко дни ще обявим най-слънчевата фасада на сезон Лято 2017г., следвана от две подгласнички.

1 млн лв за саниране в Свиленград

С официална церемония „Първа копка“, в община Свиленград ще бъде дадено началото на мащабен проект за енергийна ефективност.

  12345678910, ...  628